Handbalistul sârb al echipei CS Dinamo, Milan Sajin, lovit la tâmplă în meciul cu Kadetten Schafhausen, din Liga Campionilor, este în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sajin s-a acceidentat la începutul reprizei a doua a partidei disputate la Sala Dinamo şi a fost transportat la spital. Medicii l-au ţinut un timp sub observaţie, apoi au stabilit că jucătorul este în afara oricărui pericol.

"Ne bucurăm că putem spune despre accidentarea lui Milan, care ne-a răvăşit teribil pe toţi, că nu a fost decât o sperietură straşnică. Luptătorul nostru se află acum în afara oricărui pericol, este conştient, iar medicii nu au ridicat semne de îngrijorare cu privire la posibile urmări pe viitor", a anunţat clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Alţi doi jucători dinamovişti au acuzat accidentări după meciul de miercuri, Gaiduchenko (entorsă) şi Ştefan Grigoraş (contuzie la genunchi).

Campioana en-titre a României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia elveţiană Kadetten Schafhausen, cu scorul de 29-28 (14-12), în a treia etapă din Grupa C a Ligii Campionilor. Golul primei victorii din grupă a dinamoviştilor a fost marcat de Sajad Esteki, din aruncare de la 9 metri, după expirarea timpului regulamentar.

În primul meci al grupei, Dinamo a pierdut, în deplasare, cu danezii de la Skjern, scor 28-39 (11-19), iar în al doilea a cedat, pe teren propriu, cu RK Gorenje Velenje, scor 26-27 (10-9). Următoarea partidă a campioanei României se va disputa în deplasare, cu norvegienii de la Elverum Handball, în 8 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.