Clubul Farul Constanţa a anunţat, joi, că Denis Alibec a revenit la echipa constănţeană, el semnând un contract pe un an, cu drept de prelungire pentru încă un sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Sunt bucuros că sunt din nou acasă. Am revenit cu gândul de a merge acolo sus, unde ne este locul, şi sperăm să începem să câştigăm cât mai repede. Este o nouă provocare, dar ştiu că putem să reuim lucruri mari şi vom arăta de ce suntem în stare”, a declarat Alibec.

Născut la 5 ianuarie 1991 (33 ani), la Mangalia, Denis Alibec este un produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Farul Constanţa şi a disputat prima partidă în Liga 1 în urmă cu aproape 16 ani, la 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi, scor 1-1. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În cariera sa a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor Internaţionale Milano (Italia), KV Mechelen (Belgia), Bologna (Italia), Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos (Grecia), Kayserispor (Turcia) sau Muaither (Qatar).  

În palmaresul său figurează trei titluri de campion: cu Astra Giurgiu (2016), CFR Cluj (2022) şi Farul (2023). Este câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014) şi declarat fotbalistul român al anului în 2016.

Are 39 de selecţii şi cinci goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la Euro 2016 şi la Euro 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.