Jucătorul spaniol Dani Carvajal s-a plâns de programul din ce în ce mai încărcat, care nu va fi ajutat de noul format al competiţiilor europene şi de Cupa Mondială a Cluburilor cu 32 de echipe, şi cere forurilor internaţionale să ia măsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mulţi observatori şi foşti jucători critică nivelul Euro 2024 şi faptul că marii jucători nu strălucesc şi par obosiţi.

Dani Carvajal, fundaşul lui La Roja şi al lui Real Madrid, are un motiv pentru asta: calendarul infernal, iar acesta nu va face decât să se înrăutăţească.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"În ceea ce priveşte motivaţia, am mai multă energie ca niciodată pentru a înfrunta Germania... dar, având în vedere ce ne aşteaptă anul viitor... Vom termina acest Euro, sper cât mai târziu posibil. Apoi urmează pre-sezon, Supercupa Spaniei în deplasare, Mondialul cluburilor, ceea ce înseamnă că vom fi plecaţi aproape o lună, şi Liga Campionilor, cu cel puţin încă două meciuri, dacă nu patru, în funcţie de clasament... este un program insuportabil, iar nivelul meciurilor va scădea cu siguranţă", a afirmat fundaşul dreapta spaniol.

"Este imposibil pentru jucători să îşi menţină nivelul tot anul, este imposibil. Cred că UEFA, la fel ca FIFA şi federaţiile din fiecare ţară, chiar trebuie să realizeze că un jucător nu poate juca 60 de meciuri într-un sezon", a avertizat starul madrilen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.