Clubul italian Cagliari vizează readucerea mijlocaşului român Răzvan Marin la un an după ce acesta a fost cumpărat de Empoli, a anunţat vineri ediţia online a cotidianului Corriere dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Marin a ajuns la Cagliari în august 2020, împrumut de la Ajax Amsterdam, iar clubul sard l-a cumpărat pe român la 1 iulie 2021. După numai un an, Cagliari îl ceda pe Răzvan Marin sub formă de împrumut, pentru un an, către Empoli, care putea activa opţiunea de cumpărare la finele perioadei de împrumut. Empoli l-a cumpărat pe Răzvan Marin în vara anului 2023.

Acum, conform Corriere dello Sport, Cagliari se gândeşte să îl aducă pe Răzvan sub culorile sale, dar încă nu a demarat negocierile cu Empoli. Jurnaliştii italieni notează însă că discuţiile ar putea fi începute în curând.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.