Comisia de Recurs din cadrul FRF, întrunită joi, a hotărât ca tehnicianul Bogdan Andone să fie suspendat două jocuri şi penalizat cu 6.000 de lei, o sancţiune mai mică decât cea decisă la 17 iulie de Comisia de Disciplină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Andone Bogdan Ioan vs. CDE a LPF - Sancţiune disciplinară - Admite Recursul. Desfiinţează Hotărârea CDE nr 1/17.07.2024. În temeiul art. 65 lit. A din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan Ioan cu suspendare două jocuri şi penalitate sportivă 6.000 lei. În conformitate cu art. 45.1 din RD, antrenorul va executa o suspendare de două jocuri şi penalitate sportivă de 6.000 lei. Definitivă şi executorie pe plan intern. Pronunţată la data de 08.08.2024, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, este hotărârea de joi a Comisiei de Recurs.

La 17 iulie, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a hotărât suspendarea lui Bogdan Andone, atunci tehnicianul echipei FC Botoşani, ca urmare a eliminării de la meciul cu Oţelul Galaţi, dar şi pentru “comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Andone a fost suspendat atunci două jocuri şi penalizat cu 2.900 lei conform unui articol din Regulamentul Disciplinar referitor la refuzul unui antrenor de a părăsi terenul de joc rapid după ce a fost eliminat de arbitru. De asemenea, Bogdan Andone a fost suspendat patru jocuri şi penalizat cu 6.000 lei în temeiul articolului care prevede că persoana care săvârşeşte abateri împotriva oficialilor de joc se sancţionează cu suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa acestora. Antrenorul urma să ispăşească o suspendare de patru jocuri şi primise o penalitate sportivă de 6.000 de lei.

La 25 iulie, Bogdan Andone s-a despărţit de FC Botoşani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.