Comisia de Apel a UEFA a redus, joi, suspendarea preşedintelui clubului AS Roma de la trei luni la o lună, informează uefa.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Suspendarea este valabilă de la primul meci al AS Roma în ediţia 2018/2019 a cupelor europene”, se arată pe site-ul forului continental.

Pallotta nu are voie să se afle în zona tehnică sau să comunice direct sau indirect cu jucătorii şi cu staful tehnic la meciurile din cupele europene. În plus, el nu are voie să intre în vestiar sau să se afle în tunelul care duce spre vestiare înainte sau în timpul jocurilor.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La 19 iulie, Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA l-a suspendat trei luni pe James Pallotta, începând de la primul meci al AS Roma în ediţia 2018/2019 a cupelor europene. De asemenea, clubul AS Roma a fost amendat cu 19.000 de euro pentru aprinderea de torţe, lacune în organizare şi blocarea treptelor.

Apelul grupării italiene a fost acceptat parţial, suspendarea preşedintelui clubului fiind redusă, iar cealaltă sancţiune menţinută.

James Pallotta a fost suspendat pentru atitudinea necorespunzătoare de la meciul dintre AS Roma şi Liverpool, scor 4-2, disputat la 2 mai, în manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor. După meciul din luna mai, Pallotta a criticat dur arbitrajul. “Este jenant că se întâmplă astfel de lucruri în Liga Campionilor”, a afirmat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.