Autorităţile braziliene au anunţat că un suporter al echipei Cruzeiro a murit duminică dimineaţă, în urma unei ambuscade pe marginea drumului organizată de suporteri rivali în statul São Paulo, relatează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Decesul suporterului a fost confirmat la un spital din oraşul Mairipora, situat la 46 de kilometri nord de Sao Paulo. Presa locală a anunţat că în acelaşi atac au fost răniţi cel puţin 12 fani.

Fanii echipei Cruzeiro se întorceau cu autobuzul la Belo Horizonte, după înfrângerea suferită sâmbătă de echipa lor cu 3-0 în faţa formaţiei Athletico Paranaense, în prima ligă braziliană.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Poliţia rutieră federală din Brazilia a precizat că victima este un bărbat în vârstă de 30 de ani, dar nu a oferit mai multe detalii. Secretariatul de securitate publică din São Paulo a anunţat că atacul a fost comis de ultraşi ai rivalei Palmeiras.

Imaginile difuzate de televiziunea braziliană au arătat un autobuz în flăcări şi mai mulţi fani ai echipei Cruzeiro căzuţi pe trotuar, în timp ce suporterii echipei Palmeiras îi loveau cu pumnii şi cu bâtele.

Cruzeiro a transmis pe canalele sale de social media că „regretă profund încă un episod de violenţă între fani” în Brazilia. Clubul a precizat că „mai mulţi fani au fost răniţi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.