Ucraineanul Oleksandr Usyk, campion unificat la categoria grea după victoria sa în faţa lui Tyson Fury, în 18 mai, a anunţat pe reţelele sale de socializare că va renunţa la centura IBF (Federaţia Internaţională de Box).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta va fi aşadar pusă în joc în lupta dintre Anthony Joshua şi Daniel Dubois, programată pentru 21 septembrie.

Potrivit unui mesaj postat pe contul său X, campionul unificat la categoria grea a declarat că va renunţa la centura IBF, una dintre cele patru centuri pe care le deţine, alături de WBA (World Boxing Association), WBO (World Boxing Organization) şi WBC (World Boxing Council).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

"Anthony (Joshua) şi Daniel (Dubois), ştiu că centura IBF este importantă pentru voi. Acesta este cadoul meu pentru 21 septembrie", spune ucraineanul în acest videoclip, adresat lui Anthony Joshua şi Daniel Dubois, doi sportivi care se află în prezent în topul greilor şi care s-ar putea confrunta pe 21 septembrie pe stadionul Wembley (Londra), chiar dacă lupta nu este încă oficială.

Usyk l-a învins deja de două ori pe Anthony Joshua, în 2021 şi 2022, de fiecare dată prin decizie unanimă. Ucraineanul a trecut prin KO tehnic de Daniel Dubois în august 2023.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.