Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că antrenorul Nicolae Dică i-a cerut voie să ia măsuri împotriva unor jucători din lotul echipei. "Jucătorii nu îl ascultă în timpul meciului şi nu fac ce spune el. Asta-i o problemă şi am vorbit cu Dică şi mi-a spus că va deveni mult mai drastic cu jucătorii", a precizat omul de afaceri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"MM îmi spune că face mai bine decât toţi antrenorii pe care i-am avut până acum, la antrenamente. Numai că jucătorii nu îl ascultă în timpul meciului şi nu fac ce spune el. Asta-i o problemă şi am vorbit cu Dică şi mi-a spus că va deveni mult mai drastic cu jucătorii. Mi-a cerut voie să ia nişte hotărâri de acum încolo şi să nu trec peste ele. Niciodată în viaţa mea nu am trecut peste antrenor. Ah, că m-am mai băgat la echipă, că m-am mai băgat la schimbări, e altceva. Dar ce înseamnă deciziile antrenorului privind jucătorii, disciplina şi indisciplina sportivă, nu m-am băgat niciodată şi nu mă bag nici peste el. Şi a promis că va lua nişte măsuri", a declarat Becali, la Pro X.

El a afirmat că Gabriel Enache va ajunge la echipa a doua după ce s-a arătat nemulţumit că FCSB a transferat un alt fundaş dreapta, pe Romario Benzar.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Atât de mulţi nervi aveam pe ăla, pe Enache, că i-am dat mesaj (n.r. - lui Mihai Stoica, la meciul cu FC Viitorul). Numai mingi lungi, nu a urcat o dată. E el supărat, el, Enache, că de ce a venit Benzar. <Ce, mă, mă băgaţi pe mine acum că nu-l băgaţi pe Benzar?> Sau cam aşa ceva. <Lasă, mă, că o să stai tu la echipa a treia, la Divizia C şi o să vină Pleaşcă rezerva lui Benzar> O să vadă el. Nu-i convenea rezervă şi acum nu o să fie nici rezervă. Pleaşcă nu e pe lista UEFA, dar nici Enache nu va fi", a declarat Becali, la Pro X. 

FCSB l-a transferat pe mijlocaşul macedonean Mihailo Mitrov, 22 de ani, care a evoluat la echipe din ligile inferioare din ţara sa natală. Becali spune că jucătorul va evolua la echipa a doua şi că a fost transferat la iniţiativa unui nepot de-ai lui.

"L-am luat la echipa a doua că e machedon. L-am luat pentru şase luni şi dacă face faţă după aia va veni la echipa I. Salariul e de 500 de euro pe lună. L-a luat nepotu-meu, şi-a făcut el mendrele. Că trebuie să-l mai las şi pe el să-şi facă mendrele", a declarat Becali.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.