Campioana U Banca Transilvania Cluj a încheiat, miercuri, seria meciurilor din presezon, cu o înfrângere în deplasare, cu Beşiktaş, scor 90-92 (40-46). Pentru echipa antrenată de Mihai Silvăşan urmează debutul în grupa B a BKT EuroCup, pe teren propriu, în 25 septembrie, cu Cedevita Ljubljana.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Principalii marcatori pentru U BT Cluj au fost Simpson 27 puncte, Hervey 20, Salin 11.

Echipa Beşiktaş va evolua şi ea în BKT EuroCup, dar în grupa A.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Meciurile din turul grupei B se joacă între 24 septembrie – 29 noiembrie, după care returul va avea loc în perioada 3 decembrie – 5 februarie. Primele două clasate în fiecare grupă se vor califica direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua eliminatoriu în optimi. Sistemul continuă cu meciurile din sferturi, semifinale şi finală.

Componenţa grupelor:

A: Hapoel Tel Aviv, Gran Canaria, Joventut Badalona, ratiopharm Ulm, Buducnost Podgorica, Beşiktaş, Bahcesehir College Istanbul, Wolves Vilnius, Energia Trento, Trefl Sopot;

B: Valencia Basket, Hapoel Ierusalim, JL Bourg, Turk Telekom Ankara, Umana Reyer Veneţia, Aris Salonic, 7bet-Lietkabelis Panevezys, Cedevita Ljubljana, Towers Hamburg, U BT Cluj.

În 2024, Paris Basketball a câştigat trofeul BKT EuroCup, competiţie în care campioana U BT Cluj a ajuns în premieră până în faza sferturilor de finală, în care a cedat în faţa London Lions, în manşă unică, cu 91-79.

În Liga Naţională, U BT Cluj va debuta pe teren propriu, în 29 septembrie, cu vicecampioana CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.