Cotidianul AS scrie că Real Madrid pregăteşte o prezentare "galactică" pentru atacantul Kylian Mbappé în capitala Spaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşteptat să sosească pe 16 iulie, după ce îşi va semna contractul şi va trece vizita medicală, francezul va asista la o prezentare "spectaculoasă".

"Va fi cea mai impresionantă prezentare făcută vreodată pentru un fotbalist", asigură o sursă pentru AS. "Kylian va înţelege importanţa semnăturii sale din prima zi. El este aşteptat să intre pe teren pe stadionul madrilen în faţa a 80.000 de spectatori, îmbrăcat în echipamentul oficial al lui Real Madrid pentru sezonul 2024-25, purtând tricoul cu numărul 9 pe spate", notează sursa citată.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

O pasarelă urmează să fie instalată de la ieşirea din vestiare până la scenă, care va fi amenajată în partea de nord a stadionului. Trecerea lui Kylian Mbappé de-a lungul pasarelei "în stil Taylor Swift"; va fi însoţită de artificii pe margini, în timp ce sistemul de sunet şi muzicienii vor asigura coloana sonoră a intrării sale.

Florentino Pérez va fi maestrul de ceremonii, însoţit de Pirri, preşedinte de onoare. Invitaţii vor fi aşezaţi pe scena amenajată pe teren. Pe panoul video panoramic la 360º sunt aşteptate imagini video din cariera starului parizian, inclusiv Cupa Mondială câştigată în Rusia în urmă cu şase ani.

Un foc de artificii şi "numeroase surprize" vor mai fi la prezentare, potrivit As.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.