Igor Tudor nu mai este antrenorul echipei Lazio. Clubul italian a anunţat, miercuri seară, plecarea antrenorului croat, la doar trei luni de la sosirea sa la Roma.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El a fost numit pe 18 martie, înlocuindu-l pe Maurizio Sarri.

Un dezacord cu privire la politica sportivă pe care preşedintele Claudio Lotito dorea să o urmeze şi, în special, divergenţe de opinie cu privire la piaţa transferurilor, ar fi dus la plecarea bruscă a lui Tudor, cu un an înainte de expirarea contractului care lega cele două părţi şi într-un moment în care Tudor reuşise să ducă clubul italian până pe locul 7 (Lazio era pe locul 9 la sosirea sa), câştigând şase din cele unsprezece meciuri jucate.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Dar aceasta nu este singura explicaţie. În timp ce neînţelegerile pe piaţa transferurilor au fost declanşatorul în luna mai, Igor Tudor s-ar fi înstrăinat o parte din vestiar. Motivul, relatează La Gazzetta, este duritatea metodelor sale.

Entuziasmat când a fost prezentat, antrenorul croat nu s-a simţit niciodată complet în largul lui în mediul clubului, insistă Gazzetta.

La Lazio a început deja căutarea unui nou antrenor. Antrenorul Veronei, Marco Baroni, care este foarte apreciat de directorii lui Lazio, şi germanul Miroslav Klose, aflat la început de carieră ca antrenor, se află în capul listei, potrivit La Gazzetta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.