Fostul preşedinte executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, prieten al lui Mircea Lucescu, a declarat, joi, că tehnicianul va pleca în mod sigur de la Şahtior Doneţk luna aceasta, când se va termina campionatul ucrainean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Mircea Lucescu avea discuţii cu domnul Ahmetov şi i-a spus că pleacă, irevocabil. Dar i-a spus: până atunci nu vom scoate o vorbă, până plec. Şi aşa au ţinut-o. În mai, acum când termină, pleacă. Sută la sută pleacă! Ştiu unde pleacă, dar nu e cazul să spun înaintea lui. Lumea e mare, ţara e lungă, vedem noi. Oferte are cât n-a avut niciodată”, a spus Anghelache la Digi Sport.

Constantin Anghelache a precizat că în mod sigur Lucescu nu va veni la naţionala României.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

La sfârşitul lunii trecute, presa din Turcia a scris că Galatasaray îi va oferi lui Mircea Lucescu un angajament cu un salariu anual de 2,5 - 3 milioane de euro.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Galatasaray în perioada 2000-2002 şi a câştigat cu aceasta Supercupa Europei în 2000 şi campionatul Turciei în 2002.

Tehnicianul român pregăteşte formaţia ucraineană Şahtior Doneţk din 2004.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.