O profesoară de religie din Constanţa este cercetată de poliţişti după ce doi părinţi o acuză că le-a solicitat şi a primit peste 3.500 de lei pentru elevii să meargă într-o tabără. Femeia este acuzată că nu a înapoiat banii, deşi tabăra nu a mai fost organizată. Reprezentanţii Arhiepiecopiei Tomisului au anunţat că, dacă fapta se confirmă, femeia poate fi sancţionată prin retragerea acordului de a preda religie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat, vineri, că poliţiştii au fost sesizaţi, în 11 şi 14 octombrie, că, în cursul anului şcolar 2023-2024, o profesoară le-ar fi solicitat suumele de 1.760 de lei, respectiv 1.800 de lei, pentru ca elevii să participe la o tabără de vară.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Părinţii ar fi achitat sumele respective, dar tabăra nu ar fi fost organizată, iar banii nu le-ar fi fost restituiţi. În  cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de înşelăciune”, au anunţat poliţiştii.
 
Femeia este profesoară de religie la Şcoala numărul 8 din Constanţa. 
 
Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au anunţat că, dacă fapta se confirmă, femeia nu va mai preda religie. 
 
”Responsabilitatea verificării şi eventual a sancţionării presupusei fapte o au conducerea şcolii, Inspectoratul Şcolar şi Poliţia. Pe cale religioasă, dacă fapta se confirmă de către autorităţile sus-menţionate, cultul poate sancţiona prin retragerea acordului de a preda religia”, au transmis reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.