Argentinianul Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica pentru încă un sezon, până în 2025, a anunţat clubul portughez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Di Maria, în vârstă de 36 de ani, a revenit la Benfica în 2023, după o primă experienţă între 2007 şi 2010, în prima sa aventură europeană. Fotbalistul, care s-a format la Rosario Central, a jucat apoi pentru Real Madrid (2010-2014), Manchester United (2014-2015), Paris Saint-Germain (2015-2022) şi Juventus (2022-2023).

Cu Benfica, a câştigat campionatul în 2010, o Supercupă şi două Cupe ale Ligii. Palmaresul său include o Ligă a Campionilor şi un titlu în La Liga cu Real, precum şi cinci titluri de campion al Franţei cu PSG. De asemenea, a câştigat Cupa Mondială 2022 şi Copa America 2021 şi 2024 cu Argentina, jucând de 145 de ori (31 de goluri).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Di Maria şi-a exprimat în repetate rânduri dorinţa de a-şi încheia cariera la Rosario Central, dar la sfârşitul lunii iulie a dezvăluit că renunţă la această opţiune din cauza ameninţărilor repetate pe care el şi familia sa le-au primit atunci când negocierile au fost făcute publice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.