Tehnicianul formaţiei Real Madrid, Carlo Ancelotti, a declarat, miercuri seară, că totul a mers rău la madrileni în eşecul cu OSC Lille, din Liga Campionilor, scor 0-1, afirmând că o remiză nu ar fi fost echitabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Este dificil să evaluăm meciul, totul a mers destul de rău”, a declarat antrenorul italian la conferinţa de presă. „Din fericire, nu ni s-a întâmplat foarte des în ultima vreme ca adversarii noştri să fie mai buni decât noi şi să merite să câştige. Ne-a fost greu să intrăm în joc din punct de vedere al intensităţii în dueluri”.

„Desigur, am fi putut egala pe final de meci cu ocaziile pe care le-am avut, dar nu ar fi fost meritat”, a continuat Ancelotti. „Trebuie să învăţăm, aşa cum am făcut anul trecut, pentru a ne îmbunătăţi”, a subliniat el.

Real nu mai pierduse de 36 de meciuri în toate competiţiile.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pe locul al doilea în La Liga, după Barcelona, Real întâlneşte în acest weekend pe Villarreal, în etapa a 9-a.

În Liga Campionilor, următoarea confruntare este programată în 22 octombrie, acasă cu Borussia Dortmund, într-o reeditare a finalei de anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.