Octombrie este, fără îndoială, luna filmelor care stârnesc emoţii profunde, pliate pe fiecare gen şi stare de spirit. La Film Now, prinde ritmul toamnei cu producţii care te vor face să râzi în hohote, să experimentezi adrenalina unui viitor distopic, plin de incertitudini sau să simţi fiorii confruntării cu forţele întunericului. Şi când crezi că nimic nu te mai poate surprinde, o poveste uimitoare despre puterea interioară şi miracolul celei de-a doua şanse îţi va arăta că nu există limite atunci când spiritul uman refuză să renunţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sâmbătă, 05 octombrie, de la ora 20:00, păşim în lumea incitantă şi imprevizibilă a două maestre în escrocherii, interpretate de Anne Hathaway şi Rebel Wilson, care se întâlnesc întâmplător şi hotărăsc să facă echipă. Îi vor seduce şi uşura de bani pe bărbaţii care le-au greşit, dar şi pe cei foarte bogaţi şi creduli. În timp ce una e versată, sofisticată şi irezistibilă, cealaltă este stângace, lipsită de eleganţă şi de tact, iar calităţile cu care ambele sunt înzestrate le vor ajuta să ducă la bun sfârşit stratagemele ingenioase de păcălit şi escrocat. Şi ce loc mai potrivit de furat inimi şi golit conturi decât însorita Rivieră Franceză? Pentru o porţie garantată de umor debordant şi înşelătorii bine orchestrate, comedia Ticăloasele/ The Hustle (2019)  e de neratat sâmbătă, pe Film Now!

Fanii genului SF sunt răsfăţaţi cu aventura explozivă Ready Player One (2018), sub bagheta regizorală a celebrului Steven Spielberg şi bazată pe bestsellerul omonim scris de Ernest Cline. În anul 2045, lumea se află în haos şi la un pas de colaps din cauza suprapopulării, iar resursele limitate îi forţează pe oameni să trăiască la limita sărăciei. Pentru a evada din realitatea sumbră, aceştia se refugiază în OASIS, o utopie virtuală creată de genialul şi asocialul James Halliday (Mark Rylance). La moartea sa, excentricul Halliday lasă moştenire întregul imperiu primei persoane care va găsi cele trei secrete bine ascunse în universul imaginat de el, la finalul unei vânători ameţitoare de comori. Adolescentul Wade Watts (Tye Sheridan) intră într-o cursă acerbă împotriva maleficei corporaţii IOI şi a celorlalţi jucători, devenind unul dintre cei mai vânaţi utilizatori, după ce reuşeşte să treacă primul de indiciul iniţial. Efectele vizuale şi scenele de acţiune spectaculoase fac din Ready Player One: Să înceapă jocul alegerea perfectă pentru seara de duminică, 13 octombrie, de la 20:00, pe Film Now.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Luni, 07 octombrie, de la ora 20:00, te aşteaptă o lecţie despre determinare, reinventare şi triumful spiritului uman în pelicula Marele George Foreman: O poveste miraculoasă/ Big George Foreman (2023), inspirată de una dintre cele mai surprinzătoare reveniri sportive. Marcat de copilăria trăită în săracie, Foreman şi-a canalizat frustrarea şi ambiţia pentru a cuceri medalia de aur la Jocurile Olimpice şi titlul de campion mondial la categoria grea. Aflat la un pas de moarte, şi-a descoperit credinţa şi a lăsat în urmă ringul de luptă pentru a se dedica vocaţiei de predicator. Însă atunci când greutăţile financiare îi afectează familia şi comunitatea, Foreman se întoarce în arenă şi scrie istorie, ajungând cel mai vârstnic şi mai improbabil campion mondial de box la categoria grea din toate timpurile.

Exorcistul papei/ The Pope's exorcist (2023) este recomandarea de Halloween pe Film Now, de la ora 22:10. Russell Crowe revine pe micile ecrane în rolul părintelui Gabriele Amorth, cel mai prolific exorcist al Bisericii Catolice, într-un lungmetraj bazat pe memoriile scrise chiar de prelat în anii '90. Intriga este plasată în Spania anului 1987, unde preotul şi ucenicul său investighează cazul cutremurător al unui băiat posedat şi scot la lumină o conspiraţie veche de secole, adânc tăinuită de Vatican. Cu zeci de mii de ritualuri de exorcizare la activ, părintele Amorth a reprezentat o figură controversată şi fascinantă, un apărător al credinţei în lupta neobosită împotriva răului absolut. Pregăteşte-te pentru o experienţă care te va captiva şi, mai ales, înfricoşa, într-un mod pe care nu îl vei uita prea curând!

Abonaţii Digi TV care optează pentru pachetul Digital şi aleg extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecţie de filme îndrăgite de public şi laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi pe platforma Digi Online.

------Ticăloasele

THE HUSTLE/ 2019

Sâmbătă, 05 octombrie, la 20:00

Regia: Chris Addison

Cu: Anne Hathaway, Rebel Wilson, Dean Norris, Alex Sharp

---

Ready Player One: Să înceapă jocul

READY PLAYER ONE/ 2018

Duminică, 13 octombrie, la 20:00

Regia: Steven Spielberg

Cu: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, Hannah John-Kamen, Simon Pegg, T.J. Miller

---

Marele George Foreman: O poveste miraculoasă

BIG GEORGE FOREMAN/ 2023

Luni, 07 octombrie, la 20:00

Regia: George Tillman Jr.

Cu: Khris Davis, Forest Whitaker, Jasmine Mathews, Sullivan Jones, John Magaro, Matthew Glave

---

 Exorcistul papei

THE POPE'S EXORCIST/ 2023

Joi, 31 octombrie, la 22:10

Regia: Julius Avery

Cu: Russell  Crowe, Franco Nero, Daniel  Zovatto

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.