Circulaţia rutieră se desfăşoară, joi dimineaţă, în condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, în unele locuri, chiar sub 50 de metri, pe drumuri din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş şi Sălaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, se circulă în condiţii de ceaţă, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş şi Sălaj.

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza în condiţii de vizibilitate scăzută, mărind distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să evite depăşirile riscante şi să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră”, au transmis poliţiştii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM), a emis o atenţionare de tip nowcasting Cod galben de ceaţă, valabilă până la ora 9.00, în judeţele Maramureş (Târgu Lăpuş, Cupşeni, Cerneşti, Lăpuş, Groşii Ţibleşului), Sălaj (Gâlgău, Ileanda, Rus), Cluj (Gherla, Căşeiu, Bonţida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câţcău, Vad, Dăbâca) şi Bistriţa-Năsăud (Beclean, Şintereag, Petru Rareş, Uriu, Ciceu - Mihăieşti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.