Timpul de aşteptare pentru autoturisme la ieşirea din ţară prin prin punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse, este de două ore luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la vama Giurgiu este de 120 de minute, pe sensul de ieşire din ţară, spre Bulgaria, Pe sensul de intrare în ţară, timpul de aşteptare este de 30 de minute.

Pe sensul de intrare 5 artere, pe sensul de ieşire 6 artere. Lucrari de reparaţie a podului pe partea bulgară..Circulaţia se desfăşoara pe o singură bandă, alternativ, în sistem semaforizat”, indică sursa citată.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Şi la punctul vamal Negru Vodă, tot spre Bulgaria, şoferii sunt nevoiţi să aştepte, însă numai 30 de minute.

Şi duminică a fost înregistrată aglomeraţie la punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, timpul de aşteptare fiind de ordinul orelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.