Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă amplasarea a 30 de cişmele noi, moderne, prevăzute cu adăpătoare pentru animale, în parcurile pe care le administrează primăria. El afirmă că au fost montate deja 10 astfel de cişmele în Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului, iar restul de 20 vor fi montate săptămâna viitoare în parcurile Herăstrău, Izvor, Floreasca, Circului şi Carol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Amplasăm 30 de cişmele noi, moderne, prevăzute cu adăpătoare pentru animale, în parcurile pe care le administrăm. Până acum, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a montat deja 10 astfel de cişmele în Cişmigiu, Herăstrău şi Tineretului, restul de 20 vor fi montate săptămâna viitoare în parcurile Herăstrău, Izvor, Floreasca, Circului şi Carol”, spune Nicuşor Dan pe Facebook. 
 
Primarul arată că, de asemenea, în parcurile ALPAB sunt funcţionale alte 28 de cişmele instalate în anii precedenţi.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
”Pe lângă cişmelele din parcuri, sunt instalate peste 100 de cişmele administrate de Apa Nova în toate zonele aglomerate din oraş, pe artere principale, în intersecţii intens circulate, în pieţe, în proximitatea spitalelor, a lăcaşelor de cult, în cimitire. Apa de la toate aceste cişmele este potabilă”, mai afirmă primarul Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.