Poliţiştii din Mureş au făcut, sâmbătă, publice semnalmentele a trei băieţi cu vârste de nouă, zece, respectiv 11 ani, care au plecat împreună de acasă în urmă cu o zi. Verificările au început după ce mama unui dintre ei a solicitat sprijinul autorităţilor pentru a-şi găsit fiul, poliţiştii stabilind că băiatul a plecat împreună cu alţi doi copii din sat. Cei trei copii au fost găsiţi de poliţişti în municipiul Sighişoara şi se află în afara oricărui pericol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE – Poliţia judeţeană Mureş anunţă că sâmbătă cei trei copii au fost găsiţi de poliţişti în municipiul Sighişoara. Ei se află în afara oricărui pericol, iar pe perioada plecării nu au fost victima vreunei infracţiuni.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
ŞTIREA INIŢIALĂ - Cei trei băieţi daţi dispăruţi au 9, 10 şi 11 ani, sunt din comuna Daneş, sat Seleuş, iar primele date arată că ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în cursul zilei de vineri, şi nu au mai revenit.
 
Sâmbătă, mama unuia dintre băieţi a sesizat Poliţia municipiului despre faptul că fiul său, Custura Ioan Mihai, de 10 ani, a plecat în data de 21 iunie 2024, în jurul orei 16.00, de la domiciliul său din Seleuş şi nu a mai revenit. 
 
Verificările făcute de poliţişti, arată că băiatul ar fi plecat voluntar de la domiciliu alături de alţi doi minori, din acelaşi sat. 
 
Custura Ioan Mihai are 1,20 metri înălţime., aproximativ 30 de kilograme, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, iar la momentul plecării, purta pantaloni negri, încălţăminte tip sport de culoare închisă şi fără articole vestimentare în partea superioară a corpului.
 
Ceilalţi doi copii căutaţi sunt Ieremiaş Cătălin, de 9 ani, înălţime aproximativ 1,35 metri, păr brunet, tuns scurt, ochi verzi, purta, când a plecat pantaloni albi, tricou albastru şi încălţăminte de culoare închisă şi Ieremiaş Raul, de 11 ani, înălţime aproximativ 1,40 metri, păr brunet, tuns scurt, ochi căprui, la momentul plecării ar fi fost îmbrăcat cu pantaloni negri, tricou albastru şi încălţăminte tip sport de culoare albastră.
 
 
 
Persoanele care deţin date relevante care pot conduce la depistarea minorilor, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.