Gral Medical dezmite informaţiile legate de posibila colaborare cu medicul Gheorghe Burnei, neavând nici secţie de Ortopedie în care acesta ar putea să activeze. Aceasta deşi iniţial fondatorul clinicii afirmase că există un acord de principiu referitor la colaborarea cu medicul Burnei.
"Gral Medical nu are in prezent sectie de ortopedie, dotarea secţiilor existente este orientată către chirurgia oncologică, iar tratamentul este ţintit către adulţi şi nu către copii. Afirmaţiile legate de posibila colaborare au fost asumate in mod solitar de catre baiatul medicului pe pagina proprie dintr-o retea cunoscuta de socializare", susţine clinica, precizând că "Gral Medical nu a incheiat nicio forma de colaborare cu medicul Burnei Gheorghe si nu are configurat în softul medical servicii medicale si orar pentru specialitatea ortopedie".
Comunicatul Gral Medical conţine şi o declaraţie a fondatorului clinicii, Robert Şerban, a spus că în cadrul spitalului nu sunt oferite intervenţii pe ortopedie la copii sau adulţi, investiţiile efectuate până acum fiind ţintite către servicii de diagnostic şi tratament oncologic.
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
"Orice colaborare cu orice medic pe această specializare nu se putea pune în practică, mai ales ca nu suntem nici autorizaţi să prestăm astfel de servicii în spitalul nostru”, a declarat fondatorul Gral Medical, Robert Şerban.
Fiul profesorului Gheorghe Burnei, dr Cristian Burnei, a anunţat pe pagina sa de Facebook că, din 19 iulie, tatăl lui acordă consultaţii în Centrul Medical Gral, medicul având interdicţie să lucreze în unităţi sanitare publice după ce a fost acuzat de luare de mită. La rândul său, Robert Şerban a declarat pentur News.ro că Gral Medical şi-a dat acordul de principiu în acest sens, dar că urmează să verifice dacă unitatea medicală îndeplineşte din punct de vedere procedural condiţiile necesare pentru intervenţii pediatrice.
"Da, avem un acord de principiu. Legat de intervenţiile chiurgicale, aşteptăm o decizie a Direcţiei de Sănătate Publică cu privire la circuite. Dacă cele pe care le avem sunt în regulă sau dacă ar fi nevoie de alte circuite. Astfel ca domnul profesor să poată demara operaţiile", a explicat medicul Robert Şerban pentru News.ro.
Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.
Citește și...