Decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Ştiinţe Politice şi administrative (SNSPA) Cristian Pîrvulescu, va fi audiat, marţi după amiază, în dosarul de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual. Acesta are calitate de martor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Cristian Pîrvulescu, conferenţiar universitar doctor şi decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice, va fi audiat marţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului. 1. Surse din Parchet afirmă că acesta are calitatea de martor în dosar. Pîrvulescu este aşteptat la Parchet la ora 15:00. 
Marţi dimineaţă, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 a făcut percheziţii la trei adrese din Bucureşti în care funcţionează. Este vorba despre bulevardul Expozitiei, nr. 30A, sector 1; sediul SNSPA din strada Povernei, nr. 6, sector 1 şi Centrul Internaţional de Conferinţe Batiştei - Bucuresti, strada Bacaloglu, nr. 2, sector 2.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
”În această dimineaţă, 20 august 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 2 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală. Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secţiei 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectueaza cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală,  fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universităţi din Capitală, în această dimineaţă sunt puse în executare 3 mandate de percheziţie, la trei adrese din Municipiul Bucureşti”, a transmis Poliţia Capitalei.
Sociologul Alfred Bulai, profesor şi cunoscut analist politic la TV, în vârstă de 61 de ani, le cere studentelor să se dezbrace în faţa lui, în practică, în camera unde este cazat şi unde le cheamă să le ofere feedback academic, a scris,  site-ul de investigaţii snoop.ro, după ce a discutat cu 18 victime şi martori din perioada 1995-2024 despre comportamentul profesorului de-a lungul carierei sale de aproape trei decenii, dintre care mai mult de 20 de ani în SNSPA.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.