Înfiinţarea în Bucureşti a unui Centru de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri, pentru dezvoltarea de proiecte şi programe adresate persoanelor cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, a fost aprobată în şedinţa de joi a CGMB, cu 29 de voturi pentru, nouă abţineri şi niciun vot împotrivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Centrul de Servicii Comunitare Integrate pentru Tineri, înfiinţat joi, va avea ca scop dezvoltarea de proiecte şi programe adresate studenţilor şi tinerilor şi organizarea de cursuri şi stagii de dezvoltare personală şi formare profesională pentru tineri, organizarea de conferinţe, forumuri, concursuri, ateliere, târguri şi expoziţii tematice, evenimente, competiţii, festivaluri, manifestări educative, sportive, cultural-artistice, sociale, de divertisment sau activităţi turistice.

De asemenea, printre atribuţiile Centrului se numără şi acordarea de sprijin financiar, în baza unor apeluri de proiecte, în vederea implementării unor programe în domenii relevante precum antreprenoriat, educaţie în toate formele sale, formare profesională, sport, cultură, artă, turism şi ecologie, potrivit hotărârii aprobate de CGMB.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Noua instituţie se adresează studenţilor şi tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani din Bucureşti - tineri şi studenţi din mediul universitar bucureştean, absolvenţi de liceu sau şcoli profesionale sau tinerilor fără un loc de muncă.

Centrul va fi finanţat din subvenţii de la bugetul local Municipiului Bucureşti şi venituri proprii şi va fi coordonat de Direcţia Cultură, Sport, Turism.

Consilieri de la USB s-au abţinut de la votarea acestui proiect de hotărâre. Valentin Voicu (ALDE) le-a spus membrilor USB că nu ar trebui să se afle în Consiliul General.

"Vreau să le mulţumesc colegilor de la USB că sunt împotriva tinerilor. Din păcate, nu aveţi ce să căutaţi în Consiliul General”, a declarat Valentin Voicu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.