Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat, sâmbătă, la Şcoala politică a femeilor liberale, care este cea mai importantă calitate a soţiei sale şi cum îi arată că o apreciază. ”I-am spus soţiei că, dacă eu aş fi fost tu, nu aş fi stat măritată cu mine atâta timp. Pentru că nu prea am fost acasă”, a mărturisit liderul PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Nicolae Ciucă a răspuns, sâmbătă, la Şcoala Politică a Organizaţiei de Femei a PNL, unor întrebări care ţin de viaţa sa personală şi de experienţele sale profesionale şi personale. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
El a fost întrebat care este cea mai importantă calitate a soţiei sale şi cum îi arată că o apreciază.
 
”Vă spun ceea ce i-am spus ei şi am şi declarat public, o să repet: i-am spus că, dacă eu aş fi fost tu, nu aş fi stat măritată cu mine atâta timp. Pentru că nu prea am fost acasă”, a mărturisit Nicolae Ciucă. 
 
Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte a fost, de asemenea, întrebat de ce alege doar România pentru concediile sale.
 
”Pentru că nu-ţi ajunge o viaţă să o descoperi”, a răspuns Ciucă.
 
Nicolae Ciucă a corectat-o pe una dintre participantele la reuniunea de partid, atunci când aceasta a afirmat că limba română este singura care are un cuvânt precum ”dor”, care nu poate fi tradus în alte limbi. Ciucă i-a spus liberalei că şi limba portugheză are un cuvânt similar, ”saudade”. 
 
”În cele două limbi se regăseşte acest cuvânt cu semnificaţie aparte, pornite din suflet, nu din înţelegere”, a spus Ciucă.
 
El a vorbit şi despre soldaţii români, despre care a spus că ”sunt foarte umani, foarte empatici, foarte solidari”.
 
Nicolae Ciucă a fost îndelung aplaudat la reuniunea femeilor liberale, la care au participat peste 400 de membre de partid care, au scandat ”Ciucă, preşedinte!”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.