Poliţiştii din Dâmboviţa au intervenit, duminică, în localitatea Măneşti, unde mai multe persoane s-au luat la ceartă, aparent din cauza unui loc de parcare. Printre cei implicaţi se numără şi doi candidaţi pentru funcţia de primar. În timpul intervenţiei pentru calmarea celor implicaţi, poliţiştii au folosit spray-ul iritant lacrimogen.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Intervenţia agenţilor de la Postul de Poliţie Măneşti a avut loc în urma unei reclamaţii conform căreia mai multe persoane, membri ai aceleiaşi familii, au tras de o altă persoană, încercând să o bage într-un autoturism. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În urma deplasării la faţa locului şi din verificările preliminare, s-a stabilit că trei persoane care s-ar fi deplasat cu un autoturism ar fi vrut să îl parcheze şi i-ar fi solicitat unei alte persoane să se deplaseze din zona respectivă, fără a fi manifestate acte de violenţe. Ulterior, în zonă, a venit un candidat la funcţia de primar şi un candidat la funcţia de consilier local, însoţiţi de o altă persoană. La un moment dat, în urma unui conflict spontan, cei doi bărbaţi de 30 şi 56 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de cele trei persoane reclamate. De asemenea, un alt bărbat, de 53 de ani, candidat la funcţia de primar din comună, ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de aceleaşi persoane”, informează oficialii Poliţiei Dâmboviţa.
 
Scandalul în care au fost implicaţi şi candidaţi a continuat şi în prezenţa poliţiştilor, aceştia intervenind pentru aplanarea conflictului şi folosind inclusiv spray-ul iritant lacrimogen. 
 
Persoanele implicate în conflict au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri şi pentru stabilirea circumstanţelor producerii conflictului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.