Timpul de aşteptare la Vama Giurgiu, pe sensul de ieşire spre Bulgaria este de 120 de minute, sâmbătă dimineaţă. Pe frontiera de vest, cea mai aglomerată este Vama Petea, unde cei care vor să iasă din ţară aşteaptă 150 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform site-ului Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Giurgiu - Ruse este de 120 de minute,

Pe sensul de intrare 4 artere, pe sensul de iesire 4 artere. Lucrări de reparatie a podului pe partea BG.Circulaţia se desfăţoarăpe o singură bandă, alternativ, în sistem semaforizat”, indică sursa citată.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În ceea ce priveşte frontiera de vest, spre Ungaria, cea mai aglomerată este Vama Petea, timpul de aăteptare fiind de 150 de minute.

”Intrare: 2 artere; Iesire: 6 artere.TRAFIC INTENS - numar foarte mare de autoturisme prezente la control”, consemnează site-ul Poliţiei de Frontieră.

La Vama Urziceni, cei care vor să iasă din ţară trebuie să aştepte 90 de minute.

Intrare: 1 arteră; Iesire: 4 artere.TRAFIC INTENS - număr foarte mare de autoturisme prezente la control”, conforrm Poliţiei de Frontieră.

La Nădlac, timpul de aşteptare este de o oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.