Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat vineri, despre Mircea Geoană, că dacă poţi să spui un şir de minciuni întreg, pentru o campanie electorală internă, trebuie să fii atent când eşti secretar general adjunct al NATO ce comunici, pentru că lumea este atentă şi la nivel internaţional. ”Nu avem niciun fel de emoţii să ajungem în turul doi”, a mai spus Romaşcanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Domnul Geoană încă nu şi-a anunţat candidatura, văd că şi-a mai temperat elanul. Cred că ar fi o chestie interesantă să vedem acest îndemn al liberalilor să voteze un social-democrat”, a declarat Lucian Romaşcanu, după şedinţa Consiliului Naţional al PSD, despre o posibilă susţinere din partea PNL pentru Mircea Geoană la prezidenţiale în turul doi.

Despre candidatura lui Mircea Geoană, Romaşcanu a precizat că nu se aşteaptă la nimic.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Dânsul tot a spus că va candida, există sigur o uşoară nedumerire, când tot ceea ce zice şi face este cu un steag NATO în spate, pentru că este secretarul general adjunct al NATO, spune nişte lucruri extrem de complicate, ultima sa postare a fost extrem de negativă la adresa României, uitând că prin poziţia internaţională pe care o are, lumea este atentă şi internaţional la ce spune dumnealui, şi dacă poţi să spui un şir de minciuni întreg pentru o campanie electorală internă, trebuie să fii atent când eşti secretar general adjunct al NATO ce comunici”, a arătat senatorul PSD.

Romaşcanu a mai afirmat, despre scenariile pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale, că nu s-a discutat pentru că nu ştim cine va fi în final în turul doi.

”Vor fi discuţii politice pe măsură ce...Eu cred că avem un candidat atât de bun încât să câştige indiferent cine va fi în turul doi. Este problema celorlalte partide, noi nu avem niciun fel de emoţii să ajungem în turul doi. Este problema celorlalte partide cum se vor mobiliza să ajungă în turul doi”, a completat Romaşcanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.