Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a acuzat că i-a fost respinsă politică, din cauza PSD, cererea sa de renumărarea voturilor în acest sector, cu toate că cei din comisia de numărare a recunoscut, în scris, eroarea. Candidatul ADU pentru un nou mandat de edil a adăugat că va soliciat Biroului Electoral Central să intervină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Aceasta era secţia pe care majoritatea PSD din BES Sector 2 NU a vrut să o mai analizeze. Şi ne-au respins politic cererea de renumărare. Deşi comisia de numărare a recunoscut eroarea. În scris. Ce s-a întâmplat: luni, la ora 7 dimineaţa, după peste 24 de ore de stat în secţie, membrii comisiei de numărare au transcris din greşeală 333 de voturi în dreptul doamnei Bughiu, în loc să fie în dreptul meu. Şi 47 în dreptul meu, în loc să le treacă la doamna Bughiu. De altfel, e singura secţie unde doamna Bughiu are un număr aşa de mare de voturi. O eroare care poate fi uşor verificată, prin renumărarea voturilor din acea secţie”, a scris Radu Mihaiu, marţi pe Facebook.

„Eroarea comisiei nu e greu de înţeles” a continuat el.

„Comasarea alegerilor a transformat acest scrutin într-un coşmar pentru delegaţi. Unii au stat şi 40 de ore! Au avut de numărat buletine din 5 tipuri de alegeri şi s-au strecurat nepermis de multe erori. Ce NU e de înţeles e de ce nu vrea PSD să avem o numărătoare corectă. Cer Biroului Electoral Central să intervină la Sectorul 2. În anul 2024 ar fi o ruşine să avem alegeri puse sub semnul întrebări în asemenea hal. Şi să nu se lase influenţat de AEP sau alte forţe politice”, a conchis Mihaiu.

Primarul Sectorului 2,Radu Mihaiu s-a deplasat, luni seară, la sediul Biroului Electoral din Sectorul 2, nemulţumit că de la o secţie de votare îi lipsesc 280 de voturi. Şi Rareş Hopincă, câştigător al scrutinului potrivit rezultatelor parţiale, s-a dus la Biroul Electoral de sector pentru a supraveghea ce se întâmplă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.