Primarul Sectorului 2, candidat pentru un nou mandat la alegerile de duminică, a declarat joi că o dată la două săptămâni mănâncă mici de la Obor, el povestind că vânzătorii au vrut să nu îl lase să aştepte la coadă dar le-a transmis că aceşti mici nu pot fi mâncaţi decât după ce ai stat jumătate de oră la coadă, că altfel nu are farmec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Primarul Sectorului 2 a povestit că o dată la două săptămâni merge să mănânce micii de la Obor.

”O dată la două săptămâni mănânc mici acolo şi dacă la început cei de la terasă spuneau: domnule primar, dar nu staţi la coadă, că sunteţi primar, vă dau eu de aici, veniţi în spate, le-am zis că micii de la Obor nu pot fi mâncaţi decât după ce ai stat jumătate de oră la coadă, că altfel nu are farmec”, a spus Mihaiu la Prima TV.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat dacă i s-a oferit vreodată direct şpagă, primarul a spus că nu i s-a oferit direft şpagă, dar ”a fost întrebat dacă nu are un ONG, cu care să lucreze şi să fie finanţat, dacă nu are nişte prieteni care ar putea să meargă pe undeva prin străinătate”.

”Nu e direct şpagă dar poate fi foarte uşor asimilat cu aşa ceva. Evident că am refuzat aşa ceva. Mi s-a cerut în schimbul sprijinului politic să autorizez 50 de panouri publicitare şi după ce am spus că nu se poate şi s-a insistat (..) am mers la Poliţie şi am văzut că s-a transformat într-un subiect, în care respectarea legii, ce am făcut eu, că mi se cere trafic de influenţă, cumva unii consideră că am făcut ceva rău. Eu nu consider că am făcut ceva rău”, a povestit Mihaiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.