Premierul Marcel Ciolacu a dat asigurări că vor continua programele pentru alimente şi energie, destinate persoanelor defavorizate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Se va continua. Programul se va continua”, a afirmat Marcel Ciolacu, referindu-se la programele destinate persoanelor devaforizate.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Marcel Ciolacu a explicat că periodic anumite sume de bani se discută cu Comisia Europeană.
 
”Periodic, anumite sume pe care le avem prinse în exerciţiul financiar şi în PNRR, periodic se discută. De exemplu, domnul ministru (ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu - n.r.) a venit cu anumite sume să le ia din granturi, să le mute în împrumuturi. Totul este într-o dinamică, important este să avem o comunicare cu Comisia şi argumentele în funcţie de cum  domnul director (directorul CNAIR - n.r.) vine şi spune că se întâmplă lucruri. Nu sunt întârzieri pe anumite tronsoane, aici putem să accelerăm, acel tronson se multiplică cel mai mult în economie sau în  nivelul de trai al românilor. Sunt decizii pe care le luăm în timp real”, a mai spus Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.