Premierul Marcel Ciolacu face un apel, luni seară, către primarul general şi către primarul de la Sectorul 4 să revină la masa dialogului şi să rezolve problema planşeului de la Unirii. ”Siguranţa bucureştenilor nu trebuie să fie un motiv de dispută politică”, afirmă Ciuolacu, adăugând că ”dreptatea nu se face cu buldozerul”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Fac un apel atât la primarul Capitalei, domnul Nicuşor Dan, cât şi la primarul sectorului 4, domnul Daniel Băluţă, să pună capăt acestei confruntări şi să revină la masa dialogului. Siguranţa bucureştenilor nu trebuie să fie un motiv de dispută politică. Într-o democraţie consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul. Ci prin instituţiile statului. Iar dacă o parte este nemulţumită, atunci avem instanţe de judecată. Aşa este normal”, a scris, luni seară, pe Facebook, premierul Marcel Ciolacu,

Acesta crede că ”toată lumea trebuie să se calmeze în problema planşeului de la Piaţa Unirii”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Au fost deja oameni răniţi. Repet – sunt convins că, în final, ambii primari urmăresc acelaşi lucru – siguranţa bucureştenilor! Aici nu este vorba de cine strigă mai tare. E vorba despre Bucureşti- capitala României”, a adăugat premierul.

Un conflict este în derulare, luni seară, între primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, însoţit de Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală Sector 4 şi reprezentanţi ai Primăriei Sector 4, cu privire la lucrările de la planşeul Unirii.

Nicuşor Dan a emis o dispoziţie pentru îndepărtarea gardurilor montate de către Primăria Sector 4 care anunţă că se apucă de lucrări în zonă. Primarul general a adus un buldozer în zonă pentru a înlătura gardurile. Două persoane au fost rănite, circumstanţele incidentului fiind încă neclare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.