Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat vineri înainte de şedinţa conducerii partidului de la Sâmbăta de Sus din judeţul Braşov că PSD va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD. Despre susţinerea lui Geoană, Stănescu a precizat că el, ca secretar general şi membru al partidului, exclude acest lucru. În plus, a arătat că alegerile prezidenţiale vor rămâne în luna septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Partidul Social Democrat va avea candidat la funcţia prezidenţială, un membru al PSD”, a spus Paul Stănescu înainte de şedinţă. Întrebat dacă candidatul PSD va fi Marcel Ciolacu, Stănescu a răspuns: ”Cutuma partidului cam aşa a fost”.

Despre o posibilă susţinere a lui Mircea Geoană, Stănescu a arătat că exclude acest scenariu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Eu exclud acest lucru. Eu, ca secretar general şi membru al partidului, exclud acest lucru”, a afirmat el, adăugând că nu crede că o astfel de propunere va fi făcută în interiorul partidului.

Întrebat dacă alegerile prezidenţiale vor rămâne în luna septembrie, Paul Stănescu a spus: ”Cred că da”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.