Preşedintele Partidului România în Acţiune Mihai Apostolache a anunţat, vineri, că formaţiunea a luat decizia, joi seara, de a susţine candidatura independentă a lui s ecretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale. El a adăugăt că reprezentanţii formaţiunii pe care o conduce se vor implica în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii lui Geonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Partidul România în Acţiune s-a reunit, ieri seară, în Convenţia Naţională şi a decis să susţin candidatura domnului Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, pentru funcţia de preşedinte al României. Dânsul a anunţat că este foarte aproape de luarea unei decizii cu privire la o candidatură ca independent la preşedinţia României, iar partidul nostru îl invită să candideze şi îl va susţine. Ne implicăm în strângerea de semnături, în acţiuni de promovare a candidaturii şi vom proteja votul în ziua alegerilor”, a declarat Mihai Apostolache, într-o conferinţă de presă.

Liderul Partidului România în Acţiun a mai spus că Mircea Geoană reprezintă cu succes România la vârful NATO, de cinci ani şi a subliniat că este timpul ca el să reprezinte România şi din postura de şef de stat.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Este timpul pentru o Românie renăscută, ambiţioasă şi demnă, o Românie care să facă saltul istoric şi care să fie câştigătoare a transformărilor din lume, nu victima acestor transformări, o Românie aflată în centrul Europei şi nu la periferia ei, o Românie în care statul să nu mai chinuie antreprenorii, să nu îi mai umilească pe seniorii noştri, să nu îi mai ignore pe tineri şi să le blocheze dezvoltarea, o Românie care să promoveze meritocraţia în viaţa publică şi care să încurajeze iniţiativa, o Românie în care să se investească masiv în educaţie şi sănătate, o Românie a noastră, a întregii naţiuni, care să aibă în fruntea ei o gândire independentă, apreciată şi conectată la marile transformări care se produc în ume, dar ancorată în problemele reale ale ţării”, a conchis Apostolache.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.