Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat vineri că nu a luat o decizie fermă cu privire la susţinerea unui candidat la prezidenţiale, pentru turul I şi o să vadă în turul II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Primarul Capitalei a fost întrebat, după întâlnirea cu liderul PNL Nicolae Ciucă, dacă s-a decis ce susţinere are pentru candidaţii la alegerile prezidenţiale.

”Ce a spus domnul preşedinte este că am semnat acea listă de posibilitate de candidatură, aşa cum am semnat pentru alţii doi candidaţi de dreapta”, a precizat Nicuşor Dan.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

El a menţionat că nu a luat încă o decizie privind susţinerea unui candidat în turul I al alegerilor prezidenţiale.

”Nu am luat o decizie fermă cu privire la susţinere pentru turul 1. O să vedem în turul 2”, a completat Nicuşor Dan.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, după întâlnirea cu primarul Capitalei, Nicuşor Dan, că au convenit pe subiectele legate de susţinerea proiectelor comune, inclusiv pe susţinerea candidaturii la alegerile prezidenţiale şi pe aspectele legate de susţinerea de către PNL a referendumului propus de primarul general.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.