Preşedintele USR, Nicuşor Dan, spune că în partid există o voinţă majoritară pentru ca fostul premier Dacian Cioloş să fie primit în formaţiune şi că Cioloş îndeplineşte criteriile pentru a deveni membru şi a candida pentru orice funcţie, dar decizia rămâne la el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Arad, că pentru Dacian Cioloş rămâne deschisă uşa partidului dacă doreşte să se înscrie, iar majoritatea membrilor îl aşteaptă.

”Dacian Cioloş se încadrează în criteriile de admitere în USR şi există voinţa majoritară în USR ca el să devină membru dacă, bineînţeles, îşi şi doreşte acest lucru”, a spus Nicuşor Dan.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Întrebat dacă are discuţii cu Cioloş pentru a-l aduce în partid, liderul USR a răspuns: ”În momentul acesta, decizia este la domnia sa. Nu putem închide uşa pentru nicio persoană care îndeplineşte criteriile de admitere”.

Nicuşor Dan a mai fost întrebat de către jurnalişti dacă este dispus să îi ofere o poziţie de conducere în partid lui Cioloş, el afirmând că acesta poate candida ca orice membru pentru orice funcţie.

”Noi acţionăm conform statutului, respectiv orice membru USR poate să candideze pentru orice funcţie în USR, nu s-a pus problema de negocieri”, a spus preşedintele partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.