Europarlamentarul independent Nicu Ştefănuţă a declarat, marţi, că Elena Lasconi nu i-a cerut sprijinul pentru prezidenţiale şi nu o cunoaşte foarte bine, dar din declaraţiile acesteia, în calitatea lui de progresist nu poate spune că este cel mai mare fan. El a menţionat că primeşte multe mesaje descumpănite, care spun că avem de ales între conservatori şi foarte conservatori la aceste alegeri prezidenţiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicu Ştefănuţă a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că nu va candida la alegerile din această toamnă, nici la parlamentare nici la prezidenţiale.

”Nu vom merge pe formula locomotivă plus vagoane, cum merg toate partidele”, a precizat el. Ştefănuţă a precizat că în opinia lui, aceasta este o schemă impusă cetăţeanului, nu este neapărat un joc onest. ”Uitaţi-vă ce se întâmplă la USR şi pot să dau exemple şi de la alte partide. Un candidat care nu prea reprezintă ceea ce înţelegem noi prin USR, sau ce înţelegeam, este pus doar pentru a trage căruţa, pentru că nu are aceleaşi valori ca majoritatea partidului şi atunci, nu este lipsă de onestitate, cumva?”, a spus Ştefănuţă, precizând că au decis să nu facă această schemă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Întrebat dacă a discutat cu Elena Lasconi, preşedinta USR, Nicu Ştefănuţă a arătat că nu a discutat. ”Nu mi-a cerut sprijinul”, a precizat Ştefănuţă. El a precizat că a fost foarte puţin timp coleg cu Elena Lasconi în USR.

”Nu o cunosc foarte mult, dar, din declaraţiile de anul trecut (..) ca progresist, nu pot să spun că sunt cel mai mare fan”, a comentat eurodeputatul.

El a precizat că discută cu oamenii dar ”publicul lui nu este format din oi şi o turmă care îl urmăreşte”. ”E un public inteligent, un public necruţător, care îţi dă cancel în cinci minute (..) şi nu îmi permit să fac recomandări”, a mai comentat Ştefănuţă.

”Căsuţa mea poştală este plină de mesaje descumpănite că nu sunt mulţumiţi de oferta pentru prezidenţiale, cel puţin, spun că avem de ales între conservatori şi foarte conservatori”, a mai declarat eurodeputatul, arătând că publicul său este progresist, verde, modern.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.