Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Nicolae Ciucă, a afirmat că referendum de duminică din Republica Moldova este şansa unirii acestei ţări cu România în Uniunea Europeană şi a cerut cetăţenilor cu drept de vot să facă din această duminică o zi a ”izbânzii pentru aspiraţiile naţionale şi europene”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Nicolae Ciucă a scris, duminică, pe pagina sa de Facebook, că România aşteaptă Republica Moldova în Uniunea Europeană pentru a construi împreună un viitor al bunăstării ei.

”Referendumul de astăzi este şansa unirii României şi Republicii Moldova în Uniunea Europeană!

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Îndemn toţi cetăţenii cu drept de vot din Republica Moldova, din România şi de oriunde să voteze la referendum şi să aleagă calea cea bună pentru viitorul ţării. Faceţi din această duminică o zi a izbânzii pentru aspiraţiile voastre naţionale şi europene.

România vă aşteaptă în Uniunea Europeană, pentru a construi împreună un viitor al bunăstării şi siguranţei”, a declarat Nicolae Ciucă.

Peste 3,3 milioane de moldoveni sunt aşteptaţi la secţiile de vot, duminică. Aceştia urmează să-şi aleagă viitorul preşedinte, dar şi să decidă dacă vor modificarea Constituţiei în vederea integrării Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Peste 740.000 de cetăţeni ai Republicii Moldova şi-au exercitat deja dreptul la vot, pe teritoriul ţării, în cadrul celor două scrutine, până la ora 13.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.