Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă un nou mesaj la adresa social-democraţilor, arătând că astăzi, vedem că Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi şi partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, şi nu nevoile comunităţilor. Ciucă afirmă că obiectivul lui este clar, şi anume ”cât timp va rămâne în politică, va face tot ce-i stă în putinţă pentru a aduce dezvoltare şi prosperitate în toate regiunile ţării”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Doljul va rămâne pentru mine “acasă”, judeţul meu de suflet, locul unde mi-am petrecut copilăria şi tinereţea. Din păcate, astăzi, vedem că Dolj, Olt şi Gorj au fost condamnate la subdezvoltare de indivizi şi partide care au pus pe primul loc interesele lor politice, şi nu nevoile comunităţilor. Obiectivul meu este clar: cât timp voi rămâne în politică, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a aduce dezvoltare şi prosperitate în toate regiunile ţării”, a scris Ciucă pe Facebook. 
 
Preşedintele PNL arată că ”PNL a demonstrat că se pot face lucruri măreţe în doar cinci ani de guvernare”.
 
”Investiţiile în infrastructură, creşterea economică şi absorbţia fondurilor europene sunt dovezi clare. Dar şi creşterile de pensii şi venituri. Guvernul trebuie să continue să fie un partener al mediului de afaceri, pentru că investiţiile înseamnă prosperitate, locuri de muncă şi, implicit, un nivel de trai mai bun. Şi acesta trebuie să fie singurul nostru ţel: binele românilor şi dezvoltarea României”, subliniază Ciucă. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.