Europarlamentarul PSD Victor Negrescu îi răspunde lui Florin Roman, care a criticat dur posibila sa nominalizare pentru postul de comisar european, afirmând că de-a lungul carierei a mai fost supus unor atacuri politice suburbane, multe tot din partea aceluiaşi politician care pare că a dezvoltat obsesii personale. ”Am continuat să cred în bunul-simţ în spaţiul public”, spune Negrescu fără a-l nominaliza pe Florin Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”În timp ce unii promovează insistent scandalul şi ura, eu am ales mereu calea dialogului şi a construcţiei. Am promis românilor că "Ţinem cu România", că vom face mai multe pentru ei la nivel european şi voi continua să fac acest lucru indiferent de atacuri şi calomnii. De-a lungul carierei am mai fost supus unor atacuri politice suburbane, multe tot din partea aceluiaşi politician care pare că a dezvoltat obsesii personale, dar cu toate acestea am continuat să cred în bunul-simţ în spaţiul public”, scrie Negrescu pe Facebook.
El afirmă că a generat o susţinere unanimă în Parlamentul României în ceea ce priveşte priorităţile României pentru preşedinţia Consiliului UE, a fost votat în unanimitate în Comisiile pentru Afaceri Europene din Parlamentul României pentru a deveni ministru, a obţinut susţinerea largă a Parlamentului European pentru rapoarte importante precum priorităţile legislativului european privind bugetul UE, a fost ales cu unanimitate chestor al Parlamentului European şi vicepreşedinte al Comisiei pentru Educaţie şi Cultură, iar recent, a primit sprijinul unui număr important de eurodeputaţi pentru a deveni vicepreşedinte al Parlamentului European.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Unii spun că trebuie să reacţionez dur, pentru că aşa se practică de către adversarii politici, mai ales când îmi sunt atacaţi, fără argumente, copilul şi familia. Cred, însă, că cei care fac astfel, dar şi cei care girează acest tip de comportament, se discreditează singuri. Nu cred că românii vor să începem să ne muşcăm de nas pe culoarele politicii europene. Vor decenţă şi responsabilitate. De aceea, voi continua să lucrez, cu profesionalism şi seriozitate, pentru o Românie puternică şi influentă la nivel european!”, conchide Negrescu.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a afirmat că nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european este ”o glumă”, chiar ”una proastă”. Liberalul afirmă că Negrescu ”este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea”, dar şi cel care ”a încercat scoaterea MCV după celebra Ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale”.

”Sper ca nominalizarea lui Victor Negrescu ca şi comisar european, ceea ce a făcut şi Viorica Dancila, este o glumă. Una proastă! Negrescu este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea. Adică este persoana care poate pune România pe harta LGBT din Europa! Eu sper ca Biserica Ortodoxă şi românii să reacţioneze şi să înţeleagă ce ne paşte cu dl Negrescu desemnat comisar european”, a scris, miercuri, pe Facebook, Florin Roman.

Vicepreşedintele PNL afirmă de asemenea, că ”şocant este şi faptul ca dl Negrescu este cel care a încercat scoaterea MCV după celebra ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale, ce au scos lumea în stradă, la uriaşe proteste, în toată ţara”.

Victor Negrescu a fost prezentat ca o variantă de nominalizare pentru un post de comisar european atât de către premierul Marcel Ciolacu, dar şi de către fostul europarlamentar Mihai Tudose.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.