Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, a declarat miercuri că Guvernul a stabilit prin Hotărâre cheltuielile necesare pregătirii, organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor parlamentare, care sunt estimate la 878,1 milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit lui Mihai Constantin, Hotărârea electorală adoptată de Executiv stabileşte măsurile tehnice necesare bunei organizări şi desfăşurări a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din 1 decembrie.

”Sunt detaliate atribuţiile şi sarcinile care revin Autorităţii Electorale Permanente, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Sănătăţii, Institutului Naţional de Statistică, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, prefecţilor şi primarilor, în pregătirea, organizarea şi desfăşurarea scrutinului”, a arătat Constantin.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

El a precizat că, în ceea ce priveşte cheltuielile necesare pregătirii, organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, suma totală estimată este de 878,1 milioane lei.

”Hotărârea stabileşte categoriile principale de cheltuieli şi defalcarea lor în funcţie de tipul bugetului de stat sau local, respectiv în funcţie de ordonatorul principal de credite” mai arată purtătorul de cuvânt al Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.