Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de condoleanţe după moartea liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci. ”Mulţumesc! Phoenix a fost şi tinereţea mea”, a afirmat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apus peste apus/ Ce iute trece timpul/ Şi zorile s-au dus/ Ce rece bate vântul! Dumnezeu să îl odihnească în pace pe marele Nicu Covaci. Mulţumesc! Phoenix a fost şi tinereţea mea”, a transmis Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o postare pe Facebook.

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a încetat din viaţă, vineri, la vârsta de 77 de ani. El fusese supus unei operaţii pe creier, în primăvara acestui an, la Spitalul Judeţean din Timişoara, după ce rezultatele unor analize indicau că are o tumoră pe creier. 

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.