Premierul Marcel Ciolacu transmite marţi, din Landul Bavaria, unde se află într-o vizită oficial, că printr-un cod QR care poate fi regăsit la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal, fiind o iniţiativă a Ministerului Economiei şi Turismului, de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Veniţi în România! Avem nu doar fotbal de calitate, ci şi obiective turistice spectaculoase! Munţii Carpaţi, Delta Dunării, mănăstirile din nordul Moldovei, cetăţile dacice, satele din Transilvania şi litoralul românesc sunt destinaţiile turistice unde veţi dori să reveniţi”, este mesajul premierului Marcel Ciolacu.

”Cu ajutorul unui cod QR pe care îl regăsiţi la peste 600 de taxiuri colantate, România este promovată în Hamburg, Berlin, München şi Frankfurt, pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Îi mulţumesc Ministrului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Stefan Radu Oprea, pentru această iniţiativă de promovare a atracţiilor româneşti ca destinaţii de vacanţă”, mai spune şeful Executivului, aflat într-o vizită în Landul Bavaria.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că îl aşteaptă cu drag pe prim-ministrul bavarez Markus Söder. ”Cu siguranţă îşi va face amintiri unice în Delta Dunării şi la Castelul Bran”, mai spune el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.