Preşedintele USR şi candidatul formaţiunii pentru funcţia supremă în stat, Elena Lasconi, afirmă că primul lucru pe care îl va face dacă va deveni preşedinte al României va fi să facă publice toate cheltuielile pe care le-a făcut Administraţia Prezidenţială. ”Vă asigur de acum că voi tăia foarte mult din bugetul pe care-l are la dispoziţie”, anunţă Lasconi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”Mie nu mi se pare ieşit din comun ca tu, ca preşedinte, să poţi să călătoreşti şi cu o aeronavă cu care călătoreşte orice om, mai ales dacă vorbim de deplasări în Republica Moldova, de exemplu, ai putea să mergi chiar şi cu maşina. (...) În primul rând, trebuie să vedem ce oferte există pe piaţă pentru deplasările mai lungi, eu nu vorbesc despre cele în ţări apropiate sau deplasări în ţară. Dar primul lucru pe care o să-l fac, atunci când voi ajunge la Cotroceni, voi face publice toate cifrele şi toate cheltuielile pe care le-a făcut Administraţia Prezidenţială şi pentru ce anume şi vă asigur de acum că voi tăia foarte mult din bugetul pe care-l are la dispoziţie”, a declarat candidatul USR la preşedinţia României, Elena Lasconi, la Euronews România, miercuri seară. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed,eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Întrebată dacă ia în considerare cumpărarea unei aeronave pentru călătoriile demnitarilor, Lasconi a răspuns: ”Nu ştiu dacă ne permitem. Aşa, e foarte frumos să visezi, eu nu ştiu dacă ne permitem, pentru că noi suntem îndatoraţi până peste cap la dobânzi foarte mari şi plătim inclusiv pensii din aceste credite”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.