Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că obiectivul nostru este de a fi un stat cu apărare proprie puternică, cu o armată puternică. ”Nu cred că suntem în situaţia să cerem fără să dăm şi parcă în ultima vreme dăm mai mult decât cerem, pentru că ne-am făcut temele”, a mai spus Iohannis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectivul nostru este de a fi un stat cu apărare proprie puternică, cu o armată puternică, care garantează securitatea României, În acelaşi timp, dorim consolidarea Flancului estic, unitate şi solidaritate între aliaţi”, a spus preşedintele Klaus Iohannis la Washington.

”Aceste lucruri le solicităm, le dorim dar şi participăm la ele. Nu cred că suntem în situaţia să cerem fără să dăm şi parcă în ultima vreme, dăm mai mult decât cerem, pentru că putem pentru că ne-am făcut temele, pentru că români iau înţeles care este miza securităţii şi cred că România în ziua de astăzi are o poziţie bună”, a subliniat şeful statului.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.