Gianni Pittella, preşedintele grupului Alianţa Progresistă a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, va participa, vineri, la conferinţa Relaunching Europe care va avea loc la Bucureşti, tema discuţiilor fiind crearea de locuri de muncă în Uniunea Europeană prin intermediul unui nou pact social.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”După mai mulţi ani de criză, Uniunea Europeană încă încearcă să îşi revină. Creşterea este încă slabă. Şomajul este în continuare la un nivel foarte ridicat, cu peste 21 de milioane de persoane în căutarea unui loc de muncă în Europa. Este prea mult! Grupul S&D din Parlamentul European lucrează la o strategie sustenabilă pentru a impulsiona creşterea şi crearea de locuri de muncă printr-un nou pact social”, transmite biroul de presă al PSD.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Perspectiva unui nou pact social va fi discutată în cadrul conferinţei Relaunching Europe, organizată la Palatul Parlamentului, la care va participa Gianni Pittella, preşedintelui grupului S&D, europarlamentari social-democraţi, specialişti în domeniul economic şi social şi reprezentanţi ai societăţii civile.
 
Social-democraţii români vor fi reprezentaţi prin discursuri ale preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, primarul Capitalei, Gabriela Firea şi europarlamentarii Viorica Dăncilă, Victor Boştinaru şi Ioan Mircea Paşcu.
 
În programul lui Pittella mai figurează o vizită, vineri dimineaţă, la o creşă din sectorul 5, o întâlnire cu studenţii de la Politehnica din Bucureşti şi o conferinţă de presă susţinută cu Liviu Dragnea, tot vineri, de la ora 16.30. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.