George Simion, liderul AUR, afirmă joi că blatul PSD – PNL e deja pe faţă, după decizia conducerii PNL de a rămâne la guvernare. Simion anunţă că AUR va face opoziţie până la capăt şi aminteşte că au deja textul moţiunii, au strâns semnăturile parlamentarilor săi şi aşteaptă pe cei de la USR să se decidă cum au de gând să procedeze: să facă opoziţie la guvernarea PSD – PNL sau mai degrabă să bată palma cu ei?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Vitejia ostaşului Ciucă a luat abrupt o pauză. Luni seară, ostaşul-scriitoraş anunţa ritos că PNL va rupe coaliţia cu PSD, acuzându-i pe pesedişti că au în ADN-ul lor abuzul de putere. Ei bine, astăzi (joi), marii liberali, marii viteji descendenţi ai Brătienilor, au ieşit la declaraţii cu coada între picioare şi au anunţat că ar fi aprobat întreruperea dialogului politic cu PSD, dar că vor rămâne la guvernare. Cum vine asta? Adio, dar rămân cu tine? Chiar aşa, ne iau de fraieri?”, spune George Simion într-un comunicat.

El arată: ”Câinele de la măcelărie nu pleacă şi nici PNL nu părăseşte guvernarea. V-am spus asta încă de marţi. Astăzi, Ciucă, Bode, Rareş Bogdan şi ceilalţi lideri ai PNL nu au făcut altceva decât să o confirme”.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Acum mai rămâne de văzut doar ce vor face useriştii doamnei Lasconi: vor alege pantalonii sau vor alege fustele? Dacă vor da înapoi cu depunerea moţiunii de cenzură, atunci răspunsul va fi cât se poate de clar. AUR însă va face opoziţie până la capăt! Avem textul moţiunii, am strâns semnăturile parlamentarilor noştri. Îi aşteptăm pe cei de la USR să se decidă, totuşi, cum au de gând să procedeze: să facă opoziţie la guvernarea PSD – PNL sau mai degrabă să bată palma cu ei?”, menţionează Simion. 

 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional că au fost analizate”toate subiectele legate de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp”, luându-se decizia de a continua actul guvernării, ”pentru a proteja românii de orice abuz”. Dialogul politic cu PSD a fost întrerupt.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.