Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat, joi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional că au fost analizate”toate subiectele legate de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp”, luându-se decizia de a continua actul guvernării, ”pentru a proteja românii de orice abuz”. Dialogul politic cu PSD a fost întrerupt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Am analizat toate subiectele legate de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, inclusiv prezentarea deciziei şi aprobarea ei de către BPN în ceea ce priveşte întreruperea dialogului politic cu PSD, concomitent cu luarea deciziei pentru a rămâne cu miniştri şi secretarii de stat în continuare pentru asigurarea actului de guvernare, în ideea în care vom continua să facem tot ceea ce ţine de noi pentru a putea să protejăm românii de orice abuz şi să ne îndeplinim obiectiveleaşa cum au fost aprobate prin Programul de guvernare”, a declarat Nicolae Ciucă, joi, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional al PNL.

Ruperea coaliţiei a fost anunţată încă de luni seară, atunci când Ciucă a precizat că PNL va rămâne la guvernare.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, luni seară, că reprezentanţii formaţiunii rămân în Guvern ”doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor”.

”Coaliţia de guvernare cu PSD se opreşte aici”, a declarat Ciucă.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, miercuri, că, în mod categoric, va demisiona dacă PNL iese de la guvernare. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.