Gabriel Andronache, liderul deputaţilor PNL, a declarat marţi că PSD continuă să blocheze proiectul PNL de modificare a pensiilor militarilor, pensii ce nu au mai fost indexate de ani de zile, de data aceasta în Biroul Permanent, invocând faptul că ar trebui dat mai întâi un punct de vedere al Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”PSD continuă să blocheze proiectul PNL de modificare a pensiilor militarilor, pensii ce nu au mai fost indexate de ani de zile. Acum, după ce PSD dat un termen de dezbatere în comisii nejustificat de lung, a mai inventat o nouă procedură, şi anume a blocat proiectul în Biroul Permanent, invocând faptul că ar trebui dat mai întâi un punct de vedere al Guvernului”, a spus Gabriel Andronache, la Parlament.
 
El a precizat că ”niciodată nu s-a aplicat această procedură, deoarece comisiile puteau începe dezbaterea chiar dacă Guvernul nu transmitea punctul de vedere”. 
 
”Considerăm că este un nou mod de a tergiversa dezbaterea şi adoptarea acestui proiect, sens în care PNL şi Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor îi solicită prim-ministrului ca până mâine să transmită Camerei Deputaţilor punctul de vedere. Nu suntem obligaţi în procedura parlamentară să ţinem cont de punctul de vedere al Guvernului, fiind un punct de vedere consultativ! Este evident că PSD blochează proiectul”, a subliniat Andronache. 

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.