Europarlamentarii Dreapta Unită au trimis o scrisoare către preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care semnalează frauda de la alegerile din România. ”Comisia Europeană trebuie să aibă o poziţie clară pentru apărarea democraţiei şi a cetăţenilor europeni şi să ceară autorităţilor române să ia în serios toate suspiciunile de fraudă şi să găsească o soluţie legală şi corectă”, se arată în scrisoarea USR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit USR, scrisoarea a fost trimisă şi către vicepreşedinta pentru Demografie şi Democraţie, Dubravka Šuica, şi către comisarul pentru Justiţie, Didier Reynders. 
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Dreapta Unită cere oficialilor de la Bruxelles să trimită o misiune în România pentru a face o anchetă independentă asupra procesului electoral”, anunţă USR. 
 
În scrisoare, europarlamentarii Dreapta Unită arată că în ziua alegerilor au găsite buletine preştampilate pentru coaliţia de guvernare PSD-PNL în Bucureşti, dar şi în alte oraşe, cum ar fi Râmnicu Sărat, Săcălaz sau Bistra.
 
”Comisia Europeană trebuie să aibă o poziţie clară pentru apărarea democraţiei şi a cetăţenilor europeni şi să ceară autorităţilor române să ia în serios toate suspiciunile de fraudă şi să găsească o soluţie legală şi corectă”, se arată în scrisoarea USR. 
 
Scrisoarea a fost semnată de europarlamentarii Vlad Botoş şi Eugen Tomac, dar şi de viitorii europarlamentari ai alianţei Dreapta Unită Dan Barna şi Vlad Voiculescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.